Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Batman - Tim Burton Collection (1080p)(BRrip) = CSFD 81% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Batman - Tim Burton Collection (1080p)(BRrip) = CSFD 81% Názov:Batman - Tim Burton Collection (1080p)(BRrip) = CSFD 81% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:4.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-03-12 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Krimi,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Batman (1989)

    Jazyk: ENG
    Titulky: CZ
    Rok výroby: 1989 USA, Velká Británie
    Délka: 122 minut
    Žánr: Akční / Krimi / Fantasy / Thriller

    Režie: Tim Burton
    Předloha: Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)
    Scénář: Sam Hamm, Warren Skaaren
    Kamera: Roger Pratt
    Hudba: Danny Elfman
    Hrají: Michael Keaton, (Jack Nicholson - ), Kim Basinger, Robert Wuhl, Pat Hingle, Billy Dee Williams, Michael Gough, Jerry Hall, Jack Palance, Tracey Walter, Lee Wallace, Mac McDonald, Philip Tan, Garrick Hagon, Richard Durden, Prince, Leon Herbert, William Hootkins, Lachele Carl, Hugo Blick, Vincent Wong, Wayne Michaels, Terence Plummer, Pat Gorman, Michael Balfour, Christopher Fairbank, David Baxt, Steve Plytas, Denis Lill, Richard Strange, Del Baker, Harold Coyne, Paul Michael, John Sterland, Bruce McGuire, Liza Ross, Jimmy Star, Chris Andrews, Sam Douglas

    V Gothamu bojuje proti zločinu nejen policie, ale také tajemný Batman, ve skutečnosti milionář Bruce Wayne. V souboji srazí do kyseliny gangstera Napiera, kterého vlákal do pasti v chemičce zrádný Grissom. Zločinec však přežije a vrátí se jako šílený Joker, muž s tváří, znetvořenou kyselinou do věčného úsměvu, a maskou klauna. Zabije Grissoma, chystá se otrávit celé město a začne pátrat po Batmanovi, jehož totožnost se snaží odhalit i fotografka Vicky. Její krásou jsou okouzleni Batman i Joker. Před maskovaným bojovníkem proti zločinu stojí zdánlivě nemožný úkol. Musí porazit Jokera, zachránit obyvatele města, jež chce Joker během oslavy otrávit jedovatým plynem, a ještě zachránit Vicky, kterou Joker opět unesl, aby z ní udělal proti její vůli svou milenku.

    ČSFD: https://www.csfd.cz/film/1069-batman/prehled/

    Batman Returns (1992)

    Jazyk: ENG
    Titulky: CZ
    Rok výroby: 1992 USA, Velká Británie
    Délka: 122 minut
    Žánr: Akční / Krimi / Fantasy / Thriller

    Režie: Tim Burton
    Předloha: Bob Kane (komiks), Bill Finger (komiks)
    Scénář: Daniel Waters
    Kamera: Stefan Czapsky
    Hudba: Danny Elfman
    Hrají: Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough, Rick Zumwalt, Michael Murphy, Andrew Bryniarski, Pat Hingle, Vincent Schiavelli, Jan Hooks, Doug Jones, Branscombe Richmond, Paul Reubens, Diane Salinger, Steven Brill, Debbie Lee Carrington, Rena Riffel, Sean Whalen, Anthony De Longis

    Během vánočních svátků rozpoutá v ulicích Gothamu peklo znetvořený muž přezdívaný Tučňák. Mstí se za rodiče, kteří ho po narození hodili do kanálu, i za samotu, v níž byl nucen žít. Jeho nenávisti využije milionář Schreck a přesvědčí ho ke kandidatuře na úřad starosty. Chce jeho prostřednictvím ovládnout město. Milionář Bruce Wayne je nucen znovu v masce Batmana vyrazit do boje, vinou Tučňákova ďábelského plánu se však stává v očích veřejnosti zločincem. Zvrátit nepříznivou situaci a k tomu zachránit město se zdá nemožné. Naštěstí je tu ještě Kočičí žena, která má se Schreckem nevyřízené účty.

    ČSFD: https://www.csfd.cz/film/1070-batman-se-vraci/prehled/



       
       


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.149 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:09
    sql

    TOPlist